START:

In mei 2021 ging ons FRIETHUISJE in MELSEN open!

Wij (Wim en Kathy) settelden ons in Melsen en hadden het plan om ons eigen fijn, toegankelijk, kwaliteitsvol en eerlijk friethuisje uit te baten. Waar jong en oud zich thuis mag voelen en waar wij onze klanten met een glimlach willen bedienen.

 

HUISBEREIDE GERECHTEN & SNACKS:

Wim is altijd chefkok geweest dus wij vinden het gewoon vanzelfsprekend om huisbereide gerechten en huisbereide snacks aan te bieden.

Niet alleen ons stoofvlees, vol au vent, balletjes in tomatensaus, ... zijn zelfgemaakt maar ook bepaalde snacks zijn volledig homemade. Bijvoorbeeld onze bouletten, berenpoten, chicken fingers, ... 

Ook onze kaas- en garnaalkroketten zijn zelfgemaakt!

Zo willen wij graag een meerwaarde geven aan ons Friethuisje: we bieden zowel het standaard aanbod van de typische frituur maar ook een mooi aanbod van heel wat zelfgemaakte gerechten en snacks.

 

Zelf gesneden frietjes?

Ja, hoor! Ook onze frietjes 'verzorgen' wij. Wij versnijden de aardappelen zelf tot friet! Er komt veel meer werk bij kijken maar daardoor verkrijg je wel een friet die een mooie aardappelsmaak behoudt!

 

Kan een vegetariër bij ons terecht?

Zeker en vast!

Wij hebben huisbereid veganistisch stoofvlees, vegan mayonaise en hebben verschillende vegetarische snacks ook (zie menukaart).

 

ECOLOGISCH:

Wij gebruiken ecologische kraftverpakkingen voor onze frietjes en snacks.

Wenst u een grote hoeveelheid frietjes voor bijv het hele gezin?

Dan komt u gewoon langs met uw kastrol en dan vullen wij deze met frietjes. Zo besparen wij verpakkingsmateriaal en het werken met de kastrol doet ons aan vroeger terugdenken!

 

INFO:

- Wij hebben een twintigtal zitplaatsen binnen dus u kan ook ter plekke blijven eten.

- Betalen kan met bancontact, Payconiq of cash.

- Sorry, wij doen GEEN online bestellingen of telefonische bestellingen!

 

Wij verkiezen nog de gewone manier van werken: het échte menselijke contact met de klanten en plezier beleven aan je werk. Dit biedt veel méér dan online bestellen waar het menselijk contact verloren gaat en ook vaak de kwaliteit van je producten. In een wereld waar vandaag de dag alles snel, afstandelijk en zo gemakkelijk mogelijk moet gaan kan het géén kwaad om tijd te nemen om je frietjes te halen, mensen te ontmoeten en elkaar een glimlach te geven! :-)